Bulstra transport toth

Vacatures bij Bulstra

09-05-2017 - Wij zoeken een nachttraject chauffeur, distributie chauffeur en loodsmedewerker.

Vacacure nachttraject chauffeur
Wij zoeken voor één van onze vaste nacht trajecten een chauffeur met rijbewijs C, E en code 95.
De werkzaamheden bestaan uit het laden van de auto bij ons op depot dan rijden naar de overslag hier wordt gelost  en geladen. Dan weer terug naar ons depot en de auto lossen.  Wij rijden s'nachts naar Nieuwegein, Oosterhout en Den Bosch. De rit duurt ongeveer 8 tot 9.5 uur afhankelijk van de bestemming.
Er wordt gereden op vaste tijdstippen meestal met trekker oplegger combinatie  en in sommige gevallen met truck en aanhanger.


Vacature distributie chauffeur

Wij zoeken een distributie chauffeur voor het bezorgen van zendingen in Noord Nederland met een bakwagen het gaat hier om dagritten.
Een werkdag ziet er ongeveer als volgt uit je begint om half zeven met het laden van de auto en kunt dan rond 8 uur vertrekken. Het aantal stops is afhankelijk van de te rijden route maar zal variëren tussen de 30 tot 50 stops. Rond 16 uur ben je dan leeg en ga je terug laden zodat je rond 17 uur weer in Drachten bent.
Wij vervoeren  allerlei goederen van doosjes tot pallets en losse goederen. Je moet goed met klanten om kunnen gaan en collegiaal zijn.

 

Vacature loodsmedewerker
Wij zoeken een loodsmedewerker om de pieken op te vangen de werktijden zijn in overleg, meestal tussen 17 en 22 uur. De werkzaamheden zijn het laden en lossen van de vrachtwagens. Tevens dienen de goederen aan de hand van de postcodes  uitgesorteerd en gescand te worden. Je werkt samen met zo'n 7 medewerkers.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze vacatures dan kun je je reactie sturen naar sollicitatiebulstra.com© 2023 Bulstra Transport B.V. / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb