Bulstra transport dock

Transport

Creatief denken in Transport en distributie, altijd zoeken naar de beste logistieke oplossing voor u als klant, dat maakt het verschil bij Bulstra. Volledig ontzorgen, daar ligt onze kracht. Pakketten van groot tot klein, wij kennen geen beperkingen.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf staat u als klant bij ons centraal. Met de grootste zorg bezorgen wij uw pakketten in Nederland binnen 24 uur. Voor pakketten die extra zorg nodig hebben bieden wij de mogelijkheid tot rechtstreeks vervoer, dus zonder overladen.
Ook zendingen met een afwijkend formaat kunnen wij perfect voor u vervoeren. Bulstra beschikt hiervoor over zijladers zodat ook deze producten veilig en onbeschadigd bij de ontvanger kunnen worden afgeleverd.

Bij ons werken mensen met gevoel voor logistiek, dat maakt Bulstra transport zo uniek.

Track & Trace
Al uw zendingen kunt u bij ons volgen door middel van track en trace. Ook is het mogelijk om bij het verzenden de ontvanger een vooraanmelding te sturen door middel van link waarmee zij de zending kunnen volgen.

Tijdleveringen
Als u wilt dat uw goederen op een bepaalde tijd worden afgeleverd biedt Bulstra de mogelijkheid tot tijdleveringen. Als uw zending bijvoorbeeld om 8.00 op de bouwplaats moet zijn dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon op tijd wordt afgeleverd.

Ook buiten Nederland
Bulstra transport maakt voor de distributie van kleine zendingen/pakketten gebruik van de TeamTrans. TeamTrans is een samenwerkingsverband tussen 13 zelfstandige transport ondernemers
Aangezien er binnen de TeamTrans groep ook bedrijven internationaal actief zijn, kunnen wij tevens de distributie van uw goederen binnen europa verzorgen.

© 2023 Bulstra Transport B.V. / Ontwerp: Groenewold Reclame / Techniek: SkarWeb